SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Exposició "Experiències matemàtiques, prohibit no tocar!"

Exposició "Experiències matemàtiques, prohibit no tocar!"

dimecres 29 de gener de 2020, per  SBM-XEIX

L’exposició ’Experiències matemàtiques, prohibit no tocar!’ arriba a Mallorca després de recórrer diferents poblacions de Catalunya. L’exposició és una magnífica ocasió per acostar les matemàtiques al públic en general.

Tots els materials han estat construïts pel Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA), tenen caràcter manipulatiu i lúdic, amb diferents nivells de dificultat, pensats per oferir ocasions de col·laboració i discussió entre els visitants. Es presenten petits reptes o mostren aspectes poc habituals i sorprenents de la matemàtica i no requereixen coneixements específics. Són un total de 32 mòduls que permeten un acostament lúdic i manipulatiu a multitud de temes matemàtics com l’aritmètica, el càlcul, la geometria, la probabilitat, la topologia, etc.

Vos convidam a gaudir de l’exposició en l’horari obert al públic en general. Durant el matí, les escoles i els instituts realitzaran les visites guiades, mentre que els horabaixes (de 17 a 20) dels dijous i divendres i els dissabtes pel matí (de 10 a 13) hi podrà accedir el públic en general, des de dia 27 de gener a 21 de febrer de 2020.

L’exposició està organitzada per la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, a través del Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic (CentMat). Hi col·laboren el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca i la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX.

Respondre a aquest article