SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Matemàtiques al carrer

Matemàtiques al carrer

dissabte 30 d’octubre de 2021, per  Josep L. Pol i Llompart

MATEMÀTIQUES AL CARRER
Feim camí, vens?

El darrer dissabte de novembre, dia 27, la Societat Balear de Matemàtiques realitzarà tot un ventall d’activitats matemàtiques als carrers de Palma de 10 a 13.30 hores.

Al Born trobareu una bona diversitat de propostes de taula per posar a prova el vostre enginy. També podreu gaudir d’una excitant gimcana matemàtica pels carrers propers on posareu a prova els vostres coneixements en connexió amb la Ciutat. (A partir de 5 anys)

A la Llotja, podreu seguir l’estela del mestre d’obres Guillem Sagrera i construir les cúpules de Leonardo dins un espai privilegiat. (A partir de 5 anys)

S’ofereixen també dos itineraris matemàtics guiats: un pel casc antic i l’altre per la Seu en horaris de les 10 i de les 11.30. Per als itineraris, és imprescindible la inscripció prèvia. Ho podeu fer al telèfon 971 449448 o a l’e-mail sdocprestec@palma.cat. (Aquesta activitat és per a públic a partir de 12 anys.)

Agraïm la participació de totes les voluntàries i voluntaris que faran possible aquest matí. Agraïm també el suport de l’Ajuntament de Palma i la col·laboració del Govern de les Illes Balears així com de la Seu de Mallorca. Totes les activitats són de franc.

Respondre a aquest article