SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Festa de les Matemàtiques > 1r dia de la Festa 2011

1r dia de la Festa 2011

divendres 13 de maig de 2011, per  SBM-XEIX

Avui divendres 13 (maig 2011) a les 16:00 hores ha tingut lloc el tret de sortida de la V Festa de les Matemàtiques a les Illes Balears que enguany es celebra a Felanitx

Gabriel Tauler com a batle de Felanitx, Apol·lònia Rotger com a regidora de Cultura, Antònia Martorell com a coordinadora de la Festa, Miquel Martorell com a coordinador i també representant de la Conselleria en nom del director general d’Innovació Miquel Perelló (qui va excusar la seva presència a l’acte) i Josep Lluís Pol com a president de l’SBM-XEIX donaren la benvinguda a tots els alumnes participants i professors.

Després que la coordinadora explicàs la dinàmica de la jornada, els alumnes posaren peus cap a l’institut on havien de realitzar la prova individual amb una duració de 90 minuts.

Mentre tant, a l’Auditori Municipal, començà la jornada de formació que comptà amb Rafel Cortès com a ponent que ens explicà el funcionament del programa creat de l’Exermath.

En segon lloc, Pep Bujosa de la Societat Catalana de GeoGebra ens va mostrar algunes interessants aplicacions didàctiques d’aquest programa.

A l’institut, els alumnes rebien les instruccions prèvies a la prova i es classificaven en els dos nivells: 1r i 2n d’ESO

Tot estava a punt i la concentració era màxima.

Havia començat el compte enrere.

Després de berenar, el darrer acte del dia consistiria en una sessió de màgia matemàtica.

Feu els honors el popular màgic Cloquell.

Fins demà!

Respondre a aquest article