SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Festa de les Matemàtiques > Resum XXV Olimpíada Matemàtica per a 2n d’ESO

Resum XXV Olimpíada Matemàtica per a 2n d’ESO

dimecres 2 de juliol de 2014, per  SBM-XEIX

Del 25 al 29 de juny de 2014 ha tingut lloc a Catalunya la XXV Olimpíada Matemàtica per a alumnes de 2n d’ESO, convocada per la Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas, FESPM, i organitzada per la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya, FEEMCAT.

Les Illes Balears s’han vist representades pels alumnes que varen ser seleccionats en la fase autonòmica, VI Festa de les matemàtiques, organitzada per la Societat Balear de Matemàtiques, SBM-XEIX. En aquesta fase es varen seleccionar tres alumnes Marc Coll Comas, Bartomeu Gayà Morey i Lluís Miquel Román Verd. La professora acompanyant d’aquests alumnes ha estat n’Antònia Martorell Mir, coordinadora de l’olimpíada per a les Illes Balears.

Durant els cinc dies que ha durat l’Olimpíada, s’han realitzat des de proves individuals i en grup fins a activitats lúdico-matemàtiques, turístiques i culturals. S’ha intentat fomentar el gust per les matemàtiques, el treball en grup, així com afavorir les relacions humanes d’amistat i de coneixement entre alumnes i professors de diverses Comunitats Autònomes.

Des de la societat volem donar l’enhorabona als organitzadors per aquests dies meravellosos per terres catalanes. Així com també als alumnes que han arribat a la fase final.

Respondre a aquest article