SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Festa de les Matemàtiques > V Festa de les Matemàtiques: convocatòria, problemes i inscripcions

V Festa de les Matemàtiques: convocatòria, problemes i inscripcions

divendres 12 de novembre de 2010, per  SBM-XEIX

La Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Cultura, convoca la V Festa de les Matemàtiques.

La Festa de les Matemàtiques és una activitat oberta a tots els centres de les Illes, que es celebrarà per cinquena vegada i que es fonamenta sobre la resolució de problemes. S’organitza en forma de concurs i es desenvolupa en diverses fases. La primera fase, com és habitual, té lloc al propi centre i va adreçada a l’alumnat de primer cicle d’ESO. Es resoldran tres problemes en equips (grups de tres o quatre alumnes). La fase final de la Festa de les Matemàtiques se celebrarà els dies 13 i 14 de maig de 2011 a Felanitx. Hi participaran els equips d’alumnes dels treballs seleccionats, on es té previst que realitzin tota una sèrie d’activitats culturals i matemàtiques. Aquesta fase coincidirà amb la trobada de professorat de matemàtiques, jornada que consisteix en una sèrie d’actes, conferències, ponències i debats a càrrec de persones expertes que tractaran aspectes rellevants sobre l’educació matemàtica i el paper de les matemàtiques en la societat actual. També, s’elegirà el grup d’alumnes que ha de representar a les Illes Balears a l’Olimpíada estatal que se celebrarà a Vigo, Galícia, a finals de juny del 2011.

Els centres interessats en participar a la Festa de les Matemàtiques nomenaran un professor/a responsable que disposi d’adreça electrònica proporcionada per la Conselleria d’Educació i Cultura i s’inscriuran a través de la http://weib.caib.es/vfestadelesmatematiques/inscripcio.htm amb data límit el 22 de desembre.

Els tres problemes per a cadascun dels nivells del primer i segon d’ESO es poden consultar al weib o als documents adjunts. El termini d’entrega serà l’11 de febrer de 2011.

Podeu consultar la convocatòria de la Festa al document adjunt.

Documents adjunts

Respondre a aquest article