SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Festa de les Matemàtiques > Inscripció a la IX Festa de les Matemàtiques (Santa Maria del Camí (...)

Inscripció a la IX Festa de les Matemàtiques (Santa Maria del Camí 2019)

dilluns 14 de gener de 2019, per  SBM-XEIX

La inscripció a la IX Festa de les Matemàtiques està oberta del 15 al 31 de gener, poden participar alumnes de 1r i 2n d’ESO en grups de tres alumnes. No és obligatòria la inscripció simultània a 1r i a 2n d’ESO per poder participar. Es poden inscriure un màxim de tres grups per nivell però això no vol dir que hi puguin participar tots els grups.

La selecció de grups participants es farà seguint els criteris següents: un grup per curs de tots els centres inscrits, excepte Santa Maria del Camí el qual, com a poble acollidor, en tendrà dos; un segon grup, segons les línies de 1r o 2n d’ESO del centre (si fos el cas que quedessin places); un tercer grup, segons l’ordre d’inscripció (si fos el cas que quedessin places). En qualsevol dels criteris anteriors, si el nombre de grups inscrits en igualtat de condicions, supera el nombre de grups que l’organització pot assumir se seguirà l’ordre d’inscripció.

El mes de febrer es publicaran els grups seleccionats i s’enviarà un correu electrònic al professor responsable. Per poder formalitzar la inscripció s’haurà de fer un ingrés de 3€ per alumne seleccionat.

Podeu consultar l’article de la convocatòria per a més informació.

Podeu fer la inscripció al següent enllaç.

Respondre a aquest article