SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Festa de les Matemàtiques > Resum XXVIII Olimpíada Matemàtica Nacional per a 2n d’ESO

Resum XXVIII Olimpíada Matemàtica Nacional per a 2n d’ESO

dilluns 26 de juny de 2017, per  SBM-XEIX

Del 21 al 25 de juny de 2017 ha tingut lloc a Valladolid la XXVIII Olimpíada Matemàtica Nacional per a alumnes de 2n d’ESO, convocada per la Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas, FESPM, i organitzada per la Asociación Castellana y Leonesa de Educación Matemática "Miguel de Guzmán".

Les Illes Balears s’han vist representades pels alumnes que varen ser seleccionats en la fase autonòmica, VIII Festa de les matemàtiques, organitzada per la Societat Balear de Matemàtiques, SBM-XEIX. En aquesta fase es varen seleccionar tres alumnes Joan Font Perelló, Frank William Hammond Espinosa i Iván Pulgar Rodas. La professora acompanyant d’aquests alumnes ha estat n’Antònia Martorell Mir, coordinadora de l’olimpíada per a les Illes Balears.

Durant els cinc dies que ha durat l’Olimpíada, s’han realitzat des de proves individuals i en grup fins a activitats lúdico-matemàtiques, turístiques i culturals. S’ha intentat fomentar el gust per les matemàtiques, el treball en grup, així com afavorir les relacions humanes d’amistat i de coneixement entre alumnes i professors de diverses Comunitats Autònomes.

Des de la societat volem donar l’enhorabona als organitzadors per aquests dies meravellosos per terres castellano-lleoneses. Així com també a tots els alumnes que han arribat a la fase final.

Respondre a aquest article