SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Matemàtiques en Família > Visita matemàtica al Castell de Bellver

Visita matemàtica al Castell de Bellver

diumenge 17 d’abril de 2016, per  SBM-XEIX

IMPORTANT: Aquesta activitat està completa i amb llista d’espera. Per atendre les sol·licituds que, per rigorós ordre d’inscripció, no hi tenguin cabuda, es realitzarà properament una altra visita i s’avisarà els interessats. Moltes gràcies per l’interés i disculpau les molèsties, però per atendre correctament els participants hem fixat un màxim de 50 persones per grup.

El proper dissabte dia 23 d’abril a les 10 hores, l’SBM-XEIX farà una visita guiada del Castell de Bellver des d’una perspectiva matemàtica. Aquesta activitat va adreçada a famílies i al públic en general (durada aproximada de 2 hores).

En ella descobrirem com les matemàtiques ajudaren a fer un castell més segur i més bell. Parlarem de defenses, d’arcades, d’escales de caragol, de marques massòniques, d’orientacions, de presoners il·lustres, etc.

Aquesta activitat és possible gràcies a la col·laboració de la Societat amb el Castell de Bellver i, per tant, amb l’Ajuntament de Ciutat.

Es tracta d’una activitat gratuïta que necessita, emperò, d’inscripció prèvia. L’activitat contempla un màxim de 50 assistents. Cas que les inscripcions ho sobrepassin, es faria una llista d’espera i una altra visita més endavant. Per inscriure-vos-hi heu d’enviar un correu a sbm(arrova)xeix.org indicant el nom d’una persona, el nombre d’assistents si és un grup (màxim 5 persones per correu), i un mòbil de contacte.

IMPORTANT: part de l’activitat serà filmada per part de l’equip tècnic del programa "Engrescats" d’IB3 Televisió. Per tant, es considera que les persones assistents donen el seu permís per aparèixer en el programa i, en cas de menors, que ho autoritzen els seus tutors legals.

Respondre a aquest article