SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Olimpíada Matemàtica de batxillerat > Han començat les sessions olímpiques!

Han començat les sessions olímpiques!

dissabte 8 d’octubre de 2011, per  SBM-XEIX

Avui (8/10/2011) han començat les sessions de preparació per a l’Olimpíada de Batxillerat 2012. De bon matí, una vintena llarga d’alumnes (vinguts de totes parts de Mallorca) de 1r i 2n de Batxillerat han acudit a les aules del CentMat on el professor Miquel Cirer els ha fet la primera sessió. En aquest primer trimestre, seran 10 les sessions que impartiran de manera desinteressada -econòmicament parlant- tant professors de Secundària com de la Universitat.

Els coordinadors, Gemma M. Rado i Jaume Monreal, han estat al cap davant aquests darrers anys i valoren molt positivament l’augment gradual de participació que, en l’edició d’enguany, supera la trentena d’apuntats. Tot i que la prova de l’Olimpíada s’adreça a alumnes de 2n de Batxillerat, ja fa uns anys que alguns alumnes de 1r hi assisteixen.

Na Milagros Marmor, alumna de 2n de Batxillerat de l’IES Juníper Serra, ens conta que el seu professor de matemàtiques la va animar a assistir-hi, ja que li agraden i li van prou bé. Per la seva part, Alberto García, alumne de 2n de Batxillerat de Sant Josep Obrer és un "repetidor": és a dir, l’any passat que feia 1r ja hi assistia. Troba que aquestes sessions són molt divertides i enriquidores. Tot un bon planter per a les matemàtiques.

Respondre a aquest article