SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Olimpíada Matemàtica de batxillerat > Recull històric > 2007-2008 > Convocada la fase local de la Olimpíada Matemàtica 2007-08

Convocada la fase local de la Olimpíada Matemàtica 2007-08

dimarts 25 de setembre de 2007, per  SBM-XEIX

Es convoca la quaranta-quatrena edició de l’Olimpíada Matemàtica Espanyola, en la seva fase local a les Illes. El període d’inscripció acaba dia 12 de desembre. Les proves es duran a terme dia 11 de gener de 2008, a la Universitat de les Illes Balears.

Enguany, com a novetat, els tres primers classificats tindran la matrícula gratuïta a la Universitat de les Illes Balears per al curs 2008-2009 segons ens ha fet saber la magnífica i excel·lentíssima rectora sra. Montserrat Casas.

Podeu trobar més informació, així com la fitxa d’inscripció i les proves de l’edició anterior, a la web de la Conselleria d’Educació i Cultura.

Vos recordam també, que la nostra Societat organitza una sèrie de sessions voluntàries per preparar l’alumnat que es vulgui presentar a aquesta edició. Trobareu més informació d’aquestes sessions en aquest mateix enllaç.

Respondre a aquest article