SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Olimpíada Matemàtica de batxillerat > Recull històric > 2007-2008 > Pre-inscripció a les sessions de preparació de l’Olimpíada Matemàtica

Pre-inscripció a les sessions de preparació de l’Olimpíada Matemàtica

divendres 14 de setembre de 2007, per  SBM-XEIX

Benvolguts companys i companyes,

Ha arribat el setembre i torna a començar un nou curs. Com ja sabeu, dins el segon trimestre s’organitzarà, com cada any, l’Olimpíada Matemàtica Espanyola adreçada a l’alumnat de Batxillerat.

El curs passat, des de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, vam organitzar per primer cop unes sessions de preparació per tal que la gent que hi participa pogués aprofundir una mica més en alguns coneixements matemàtics que els podran ser útils a l’hora de presentar-se a les proves. Aquestes sessions serviren també per passar una bona estona i permeteren que l’alumnat participant es conegués.

Creiem que aquestes petites trobades foren prou satisfactòries com per tornar-les a convocar per segon any. L’assistència a les sessions no implica l’obligació d’haver-se de presentar a les proves.

En total, es realitzaran unes 7 o 8 sessions d’unes tres hores cada una durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Per tal de facilitar-nos l’organització dels espais i dels horaris vos agrairíem que ens féssiu arribar la pre-inscripció dels vostres alumnes abans de dia 30 de setembre. És suficient enviar una llista amb el nom complet de l’alumnat, el curs i un mail de contacte a olimpiada "arrova" xeix.org. La persona que ho coordina des de l’SBM-XEIX és Maria del Mar Rigo.

Respondre a aquest article