SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Olimpíada Matemàtica de batxillerat > 57ª Olimpíada Matemàtica Gener 2021

57ª Olimpíada Matemàtica Gener 2021

divendres 13 de novembre de 2020, per  Pedro Bibiloni

La Real Sociedad Matemática Española ha convocat la 57a Olimpíada Matemàtica Espanyola.

Poden participar a aquesta cinquanta-setena edició tots els alumnes del sistema educatiu espanyol que estiguin matriculats al batxillerat o als cicles formatius de grau mitjà el curs 2020-21.

La primera fase de l’olimpíada a la nostra comunitat compta amb el suport de la Conselleria d’Educació i Universitat i de la Universitat de les Illes Balears, i es durà a terme el dia 15 de gener de 2021, en dues sessions, durant el matí (11h-14h) i horabaixa (17h-20h). El periòde d’inscripció acaba el dia 14 de desembre del 2020.

En funció de l’illa, l’olimpíada es durà a terme a:

  • Mallorca: a la Universitat de les Illes Balears, UIB a l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos de la UIB, a l’aula AB22.
  • Menorca: Seu universitària de Menorca. Can Salort, c/ de Santa Rita, 11.
  • Eivissa i Formentera: Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de la Comandància, c/ del Calvari, 1. Eivissa.

El COVID ha fet que s’hagin adaptat els protocols d’assistència. En particular:

  • No podeu assistir si presentau simptomatologia compatible. Si començau a notar símptomes a l’aula, heu d’avisar al professor.
  • (Important) El dia de la prova haureu de dur la declaració responsable adjunta, que heu d’omplir i dur signada (pels vostres pares, en cas que sigueu menors de 18 anys).

Us podeu inscriure amb aquest enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8EsCwGqnd5tlD4vvxuodVXSuQvyaz2fopXVS6S7lnF1VJeg/viewform

MOLTA SORT a tots/es!

Editat: ja teniu disponibles, en aquest mateix article els problemes i les solucions que han aparegut en aquesta edició de la fase local de l’olimpíada.

Respondre a aquest article