SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Olimpíada Matemàtica de batxillerat > Sessions de preparació per a l’Olimpíada Matemàtica de batxillerat (...)

Sessions de preparació per a l’Olimpíada Matemàtica de batxillerat 2023/24

dijous 5 d’octubre de 2023, per  Pedro Bibiloni

Com cada any, l’SBM-XEIX organitza, amb la col·laboració de la UIB, les sessions de preparació per a l’Olimpíada Matemàtica de batxillerat que organitza anualment la Reial Societat Matemàtica Espanyola (RSME).

Aquestes sessions són obertes i de franc. Estan orientades a qualsevol alumne de batxillerat, i excepcionalment de quart d’ESO, que estigui interessat en participar a l’Olimpíada Matemàtica.

Es farà una sessió setmanal, cada dimecres de 17:30 a 20:30, a partir del dimecres 18/octubre. Les sessions es duran a terme a l’edifici Anselm Turmeda del campus universitari de la UIB (aula 02). Es duran a terme vuit sessions, podeu consultar el calendari fent click aquí.

Us podeu inscriure, fins al dia 25/octubre, emplenant el següent formulari:

https://forms.gle/7izVWSwqN35n1P9x5

Per altra part, la RSME també organitza un curs virtual, de franc i adreçat a alumnes de batxillerat i de segon cicle d’ESO, com a preparació per a l’Olimpíada Matemàtica, teniu més informació fent click aquí.

Animeu-vos!

Respondre a aquest article