SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Olimpíada Matemàtica de batxillerat > Sessions de preparació per a la 56a Olimpíada Matemàtica de Batxillerat

Sessions de preparació per a la 56a Olimpíada Matemàtica de Batxillerat

divendres 29 de novembre de 2019, per  SBM-XEIX

Com cada any, l’SBM-XEIX organitza les sessions de preparació per a l’Olimpíada Matemàtica de batxillerat que organitza anualment la Real Societat Matemàtica Espanyola.

Aquestes sessions són obertes i de franc. Estan orientades a qualsevol alumne de batxillerat que estigui interessat en participar a les olimpíades matemàtiques. També estan obertes per alumnes de quart d’ESO, tenint en compte que la seva presentació a l’olimpíada només és podria fer en cas excepcional.

ACTUALITZAT 29/11: Les sessions es duran a terme en dimarts i dijous de 17:30 a 20:00, i en dissabte de 10:30 a 13:30 hores. La primera sessió serà dijous dia 28 de novembre, i la darrera serà dijous 19 de desembre. Totes les sessions seran a l’edifici Mateu Orfila del campus universitari de la UIB (aules 03 i 11). Trobareu informació detallada al calendari adjunt.

(La inscripció a les sessions de preparació s’ha de fer de manera independent de la inscripció a la olimpíada matemàtica.)

Animeu-vos!

Respondre a aquest article