SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2023

Illes Balears
24a edició: 16 de març de 2023

Inici > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 14a edició: 2013 > Celebrada la cerimònia de premis Cangur 2013 a Mallorca

Celebrada la cerimònia de premis Cangur 2013 a Mallorca

dimarts 7 de maig de 2013, per  cangur

El passat divendres (03.05.2013) tingué lloc a la sala d’actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos de la UIB la cerimònia de lliurament de premis de les Proves Cangur, corresponents als alumnes de Mallorca.

A l’acte assistiren: la directora general d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, Isabel Cerdà; el president de la Societat Balear de Matemàtiques, SBM-XEIX, Josep Lluís Pol; la presidenta de la Comissió Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques, Marta Berini; el cap del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB, Ricardo Alberich; i la vicerectora d’Estudiants de la UIB, Maria Juan.

Es lliuraren els premis als alumnes guanyadors de cada un dels nivells i als centres que tingueren una participació destacada a les gimcanes celebrades a les tres seus de Mallorca.

La Societat Catalana de Matemàtiques atorgà el pin de plata de les Proves Cangur a l’alumne Enric Martorell Pons, per la seva participació destacada els quatre anys.

Podeu veure la galeria fotogràfica que ha publicat la UIB, així com un resum de premsa dels mitjans de comunicació.