SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2023

Illes Balears
24a edició: 16 de març de 2023

Inici > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 15a edició: 2014 > Lliurament dels premis Cangur 2014 a Mallorca

Lliurament dels premis Cangur 2014 a Mallorca

divendres 9 de maig de 2014, per  SBM-XEIX

Avui dijous 8 de maig de 2014 ha tingut lloc la cerimònia d’entrega de premis de les proves Cangur 2014. L’acte ha estat presidit pel rector de la UIB Dr. Llorenç Huguet. L’han acompanyat a la taula Daniel Ruiz (president de l’SBM-XEIX), Ricardo Alberich (cap del departament de Matemàtiques de la UIB), Bartolomé Isern (director general de Planificació, Infrastructures Educatives i Recursos Humans), Antoni Gomà (representant de la Comissió Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques) i Margalida Payeras (vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat).

Tot i que les proves Cangur són principalment una vertadera festa mundial de les matemàtiques, l’acte d’entrega de premis vol ser un reconeixement explícit als 10 millors alumnes de cadascun dels quatre nivells, d’entre més de 4000 participants, tal i com explicà el coordinador de les proves a les Illes, Jaume Monreal.

Així mateix, en el decurs de l’acte, també foren reconeguts els centres que en les diferents seus de Palma, Inca i Manacor guanyaren les corresponents proves de gimkanes per equips.

Properament tendran lloc les cerimònies a les illes de Menora i Eivissa.
L’enhorabona a tots els guanyadors.

Aquí teniu les diferents notícies que aparegueren als mitjans sobre la cerimònia de premis:

Respondre a aquest article