SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2023

Illes Balears
24a edició: 16 de març de 2023

Inici > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 16a edició: 2015 > Informació primària > Informacions prèvies II

Informacions prèvies II

divendres 6 de març de 2015, per  Jaume Monreal

Lloc de recollida de material i codis dels alumnes

Benvolguts companys,

Us recordem que el dia de la prova necessitareu tenir a mà els codis dels vostres alumnes. Els podeu aconseguir a la web http://www.xeix.org/inscripcionscan... En aquesta web també podeu canviar el nom dels vostres alumnes inscrits, ja sigui per canviar un alumne per un altre del mateix nivell o per corregir algun nom mal escrit. Basta clicar damunt el nom o llinatge que es vol modificar.

Pel que fa al material, està tot preparat i el podreu recollir dimecres 11 i 18 als llocs convinguts (dia 11 els fulls resposta, dia 18 els enunciats). Aquests llocs s’especifiquen a continuació. El lloc de recollida de material i el lloc on ens heu de retornar els fulls resposta emplenats és el mateix. Hi ha algunes novetats importants que cal tenir present:

  • Inca, Mallorca: l’extensió universitària només obre els matins. Heu rebut un correu al respecte que hauríeu de respondre, si no ho heu fet encara. Atenció!! No hi aneu sense haver parlat amb l’organització. Aquí teniu l’adreça, telèfon i horaris.
  • Manacor, Mallorca: podreu recollir el material dimecres horabaixa, de 17 a 19 hores, a l’extensió universitària municipal. Hi podeu anar els dies convinguts, no cal confirmar res. Aquí teniu l’adreça, telèfon i horaris.
  • Palma, Mallorca: heu d’elegir entre recollir el material al campus universitari (edifici Anselm Turmeda) o a Palma (edifici Sa Riera). Heu de contestar un correu electrònic que se us ha enviat. Atenció!! No hi aneu sense haver parlat amb l’organització. En cas de no haver rebut el correu electrònic, adreceu-vos a cangur (arrova) xeix.org i comuniqueu on voleu recollir el material.

Aquí podreu trobar el plànol del campus universitari.

Aquí teniu informació sobre l’edifici de Sa Riera.

  • Eivissa: Seu universitària, Eivissa. Està situada a l’antic edifici de la comandància militar, al carrer del Calvari, 1, d’Eivissa. Aquí teniu l’adreça web: http://eivissa.uib.es/seu/contacte/

Seguim en contacte per correu electrònic o via web. Salutacions,
L’organització.

Respondre a aquest article