SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2024

Illes Balears
25a edició: 21 de març de 2024

Inici > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 16a edició: 2015 > Informació primària > Informacions prèvies a la Prova

Informacions prèvies a la Prova

dimarts 3 de març de 2015, per  Jaume Monreal

Primeres informacions prèvies a les Proves Cangur 2015

Els centres de primària, siguin de l’illa que siguin, realitzen la prova en els centres. Els alumnes d’aquests centres faran una prova de 18 preguntes, amb una durada de 60 minuts i un format similar al de secundària, amb preguntes de 3 nivells de dificultat diferents.

Des de l’organització de les proves, però, ens agradaria que la participació d’aquests centres a les proves no consistís sols en fer la prova en sí. Per això, hem preparat algunes activitats perquè els centres puguin organitzar-se i preparar per fer-les aquell dia amb els seus alumnes, si ho consideren oportú. Una d’elles, una gimcana matemàtica amb calculadora, i una altra, un concurs de cartells per tal de convertir-se en els autors del cartell cartell de primària de les Proves Cangur 2016.

Per a fer la prova, els centres disposaran de: fulls de resposta, enunciats, xapes i un cartell. La recollida d’aquest material es farà en dues vegades: 11 i 18 de març (dates actualitzades). El punt de recollida es concretaran al llarg d’aquesta setmana. Dia 11 de març es recolliran els fulls resposta i un cartell de l’edició d’aquest any. Dia 18 de març es recolliran els enunciats, les xapes pels alumnes i un petit obsequi per agrair-vos la vostra participació. No hi ha cap reunió prèvia prevista, s’ha enviat un full amb instruccions al correu electrònic de cada professor responsable.

Salutacions cordials a tots!

Respondre a aquest article