SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2023

Illes Balears
24a edició: 16 de març de 2023

Inici > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 16a edició: 2015 > Informació secundària > Informacions prèvies a la Prova

Informacions prèvies a la Prova

dimarts 3 de març de 2015, per  Jaume Monreal

Primeres informacions prèvies a la prova

Benvolguts companys, les Proves Cangur a Secundària es vénen realitzat des de l’any 2002 i, actualment, es duen a terme de forma diferent a les diferents illes.

A Mallorca, tal com es ve fent els darrers anys, ens organitzam en Seus. Enguany n’hi ha quatre: Campos, Inca, Manacor i Palma i, com és costum, es farà una reunió dia 12 de març a les 18 hores:

  • A Palma, al velòdrom Palma Arena
  • A Inca, a l’IES Berenguer d’Anoia,
  • A Manacor, al poliesportiu Miquel Àngel Nadal, els centres IES Manacor, Pureza de María (Manacor), Sant Salvador (Artà), Sant Bonaventura (Artà), IES Mossèn Alcover, IES Puig de sa Font, IES Porto Cristo.
  • A Campos, al poliesportiu, els centres IES Damià Huguet, IES Llucmajor, IES Porreres, IES Santanyí, IES Felanitx i Col·legi Sant Alfons (Felanitx).

En aquesta reunió, obligatòria, es recolliran els fulls resposta, un cartell i les xapes. També se us confirmarà l’horari del dia de la prova (arribada, prova, gimcana), es mostraran les instal·lacions, etc.
L’horari aproximat de la prova, per a poder reservar l’autocar, serà:

Palma:
8-9 Arribada i col·locació cadascú al seu lloc.
9:00 Parlaments.
9:15 Inici de la prova.
10:30 Fi de la prova. Berenam.
11:00 Preparació equips gimcana.
11:15 Inici gimcana.
12:15 Fi de gimcana i tornada als centres.

Inca, Manacor i Campos:
8:45 Arribada i col·locació cadascú al seu lloc.
9:15 Parlaments
9:30 Inici de la prova
10:45 Fi de la prova. Berenam.
11:15 Preparació equips gimcana
11:30 Inici gimcana
12:20 Correcció i proclamació guanyadors
12:45 Fi de les activitats i tornada als centres

A Menorca, Eivissa i Formentera, els darrers anys veniu fent la prova en el vostre centre. Malgrat tot, us convidem a organitzar-vos en seus o, si més no, ajuntar-vos uns quants centres per a fer la prova conjunta i aprofitar per fer alguna altra activitat. Des de l’organització posem a la vostra disposició la gimcana que fem nosaltres, per si la volguéssiu fer. Basta ens ho comuniqueu.
Per a vosaltres, la recollida de material es farà en una sola vegada, a les seus universitàries de la vostra illa, el dia abans de la prova, 18 de març. Cada professor responsable podrà recollir un paquet amb els fulls resposta, les xapes, els enunciats i un cartell per a poder penjar al centre.

Salutacions a tots!