SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2023

Illes Balears
24a edició: 16 de març de 2023

Inici > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 23a edició 2022 > INSTRUCIONS GENERALS PROVES CANGUR 2022

INSTRUCIONS GENERALS PROVES CANGUR 2022

dimecres 23 de febrer de 2022, per  Catalina M. Amengual

INSTRUCCIONS GENERALS

HORARI DE LA PROVA:

Centres de primària i secundària A ( 1r i 2n d’ESO) poden fer la prova en l’horari que convingui més, a partir del 17 de març.

Els alumnes de secundària B ( 3r i 4t d’ESO, 1r i 2n Batx), participen en la modalitat concurs llavors és important que tots facin la prova alhora.

A Menorca, Eivissa i Formentera es celebra en els propis centres en l’horari oficial de la Prova Cangur que és de 9:30 a 10:45.

A Mallorca hi ha sis seus on és realitzen les proves:

Seu de Manacor: Poliesportiu del Col·legi La Salle
Seu de Campos: Poliesportiu de Campos
Seu d’Inca : Palau Municipal d’Esports
Seu del Velòdrom (Palma)
Seu de Son Moix: Pavelló de Son Moix (Palma)
Seu de Calvià: Pavelló Galatzó

Horari en les seus:

9:15 Parlaments de les autoritats
9:30 Inici de la prova
10:45 Descans
11:15 Reentrada
11:30 Gimcana
12:15 Fi d’activitats

Tots els responsables dels centres que aneu a una seu, en breu, rebreu un correu electrònic del responsable de la vostra seu convocant-vos a una reunió on se vos donarà material i indicacions pel dia de les proves Cangur.

MATERIAL:

A Mallorca:

Els centres de secundària B que també teniu secundària A i/o primària, rebreu més informació sobre la recollida de material el dia de la reunió prèvia a la prova.

Els centres que només participeu en els nivells de primària i/o secundària A: el dia abans de les proves Cangur podreu anar a cercar el material. (Rebreu més informació uns dies abans via correu electrònic i en la web)

A Menorca i Eivissa:
Podreu recollir el material el dia abans de la prova a la seu universitària. (Uns dies abans el responsable del centre rebrà un correu electrònic amb les instruccions de recollida de material, així com la tornada dels fulls òptics pels nivells de secundària B)

Respondre a aquest article