SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2023

Illes Balears
24a edició: 16 de març de 2023

Inici > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 8a edició: 2007 > Entregats els Premis Cangur 2007

Entregats els Premis Cangur 2007

dimarts 15 de maig de 2007, per  SBM-XEIX

Ahir dilluns (14.05.2007) tingué lloc a l’edifici de Son Lledó del Campus Universitari de la UIB la cerimònia d’entrega dels premis per als deu primers classificats de cadascuna de les quatre categories (de 3r d’ESO fins a 2n de Batxillerat) corresponents a les proves Cangur 2007.

Presidiren la taula l’Il·lustríssim Conseller d’Educació i Cultura Sr. Francisco Fiol i la Magnífica i Excel·lentíssima Rectora de la UIB Sra. Montserrat Casas. Els acompanyaven el cap del Departament de Matemàtiques i Informàtica Sr. Arnau Mir, el vice-president català de Le Kangourou sans Frontières, la Directora General d’Ordenació, Innovació i Formació del Professorat Sra. Joana Rosselló i el representant de la Caja de Ahorros del Mediterraneo CAM.

En l’acte es va reconèixer la labor de totes les persones que any rera any han fet possible la realitat d’aquesta 8a edició. Es va menció especial de Rut Garí i Ana Belén Petro de la UIB que dirigeixen les proves des dels seus inicis. Així mateix, es reconegué l’esforç del seminari "Ajudant a pensar matemàtiques a Secundària" del CEP de Palma que per primera vegada ha coordinat un bon grapat de gent i que ha fet possible algunes de les innovacions en l’edició d’enguany. Tant la Rectora com el Conseller dedicaren amb afecte unes paraules al professorat de matemàtiques de secundària així com a les famílies del participants.

Però com sempre, es reconegué com a vertaders protagonistes els prop de tres mil alumnes que fan d’aquesta prova una festa matemàtica i de la qual en són una mostra ben representativa els premiats. A tothom enhorabona.

Recordau que teniu tots els detalls de participació, centres i classificacions a la pàgina oficial del Cangur.

Resum de premsa:

- La UIB premia a los ganadores y participantes de las pruebas Cangur 07 (Diario de Mallorca, 15/05/2007)

- Premis de les proves cangur 2007 (Balears, 15/05/2007)

- Entrega de premios Cangur 2007 en la Universitat (Ultima Hora, 15/05/2007)

Respondre a aquest article