SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2022

Illes Balears
23a edició: 17 de març de 2022

Inici > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 8a edició: 2007 > Proves Cangur 2007

Proves Cangur 2007

dilluns 18 de desembre de 2006, per  SBM-XEIX

Com ja sabeu d’altres anys, les Proves Cangur són un concurs matemàtic per als alumnes de tercer i quart d’ESO i primer i segon de Batxillerat que es realitza el mateix dia a tota Europa. L’edició d’aquest any tindrà lloc el proper dia 22 de març de 2007 i el període d’inscripcio és del 4 de desembre al 15 de gener.

A l’edició d’enguany s’inclouen una sèrie de novetats. Enguany és intentar que les proves cangur no siguin només un simple examen d’una hora i quart pels alumnes, sinó que siguin una “excusa” per a què els nostres alumnes gaudeixin unes quantes hores amb les matemàtiques. La idea és centralitzar les Proves Cangur en una sèrie de centres, que seran els centres acollidors. Als centres acollidors hi acudiran els alumnes dels centres acollits per fer les proves juntament amb els alumnes d’aquell centre i gaudir d’unes activitats al voltant de les matemàtiques.

Per a més informacio sobre les proves, sobre les novetats d’enguany i per a realitzar la inscripció per via telemàtica podeu consultar la plana web:

http://mnm.uib.es/cangur

Respondre a aquest article