SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2023

Illes Balears
24a edició: 16 de març de 2023

Inici > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 11a edició: 2010 > Lliurats els Premis Cangur 2010 de Mallorca i Eivissa

Lliurats els Premis Cangur 2010 de Mallorca i Eivissa

diumenge 6 de juny de 2010, per  cangur

El passat divendres 4 de juny a la Sala d’Actes de Son Lledó de la UIB es reuniren 34 premiats de les Proves Cangur 2010. Alumnes vinguts d’Inca, Sant Antoni de Portmany, Calvià, Palma, Eivissa, Pollença i Manacor, amb els seus familiars i professors varen assistir a l’acte de lliurament de premis de l’edició d’enguany, l’onzena.

Primer prengué la paraula l’amfitriona, la doctora Montserrat Casas, que donà la benvinguda als assistents. A continuació parlaren Arnau Mir, cap de departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB; Manel Udina, membre de la comissió Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques; Josep Lluís Pol i Llompart, president de la Societat Balear de Matemàtiques i Andreu Ramis Puig-Gros, Director de l’Obra Social de SA NOSTRA. Tots ells donaren l’enhorabona als guanyadors i guanyadores, i destacaren la importància de l’estudi de les matemàtiques i les ciències en general per a la nostra societat.

Posteriorment el coordinador de les Proves Cangur a les Illes Balears, Daniel Ruiz, va resumir la participació d’enguany, que ha arribat als 4200 alumnes participants, i agraí la col·laboració dels diferents patrocinadors i institucions. A continuació els protagonistes de la festa, els guanyadors i guanyadores, passaren a cercar els seus premis, que podeu veure a aquesta pàgina.

Després de donar els premis les paraules del director general d’Innovació i Formació del Professorat, Miquel Perelló i de la rectora de la UIB, Montserrat Casas tancaren l’acte.

Per acabar els 34 guanyadors es feren la fotografia amb els membres de les diferents institucions i després es dirigiren als jardins de Son Lledó on gaudiren d’un petit refrigeri ofert per la UIB.

Una jornada emotiva i solemne per recompensar l’esforç de tots i totes: l’enhorabona!

Respondre a aquest article