SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2023

Illes Balears
24a edició: 16 de març de 2023

Inici > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 11a edició: 2010 > Resum de les proves Cangur 2010 a Manacor

Resum de les proves Cangur 2010 a Manacor

dimecres 24 de març de 2010, per  Miquel Àngel Amengual

Uns 600 alumnes de 7 municipis Artà, Campos, Felanitx, Llucmajor, Santanyí, Santa Margalida, i Manacor, es congregaren al poliesportiu municipal Miquel Àngel Nadal per a participar en les proves de matemàtiques del “Kangaroo sans frontières” organitzades a les Balears per la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX i la UIB. A Balears hi participen alumnes des de 3r d’ESO fins els del darrer curs de batxiller. Ha estat la 3ª vegada que es cel·lebrà a Manacor. L’Ajuntament de Manacor, a més de cedir el pavelló i el recolzament logístic, material i humà, se’n feu càrrec dels 3 premis atorgats i que foren lliurats per la regidora d’Educació Catalina Riera. Gràcies a l’Ajuntament de Manacor per la seva col·laboració imprescindible per desenvolupar la prova a Manacor!

Els premis de la gimcana varen ser una impressora multifunció pels tres centres amb major aprofitament de la gimcana. Les proves Cangur pròpiament dites es corregeixen conjuntament per a totes les Illes i són objecte d’un lliurament de premis a la UIB, del qual s’informarà en aquest llox web oportunament.

Cal destacar el patrocinador local Melchor Mascaró, que demostra com pot invertir-se el guany d’un sector econòmic en elevar el nivell cultural del seu entorn. Llàstima que no sigui un cas més freqüent.

Tot l’acte fou coordinat per Miquel Àngel Amengual i Rita Moll, professors de matemàtiques de l’IES Na Camel·la.

Podeu trobar més imatges de Manacor a la pàgina web de l’IES Na Camel·la.

Carpeta

Responent les preguntes del Cangur Presentació de la jornada

Respondre a aquest article