SBM-XEIX Societat Catalana de Matemàtiques
Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica

Proves Cangur 2023

Illes Balears
24a edició: 16 de març de 2023

Inici > Activitats SBM-XEIX > Proves Cangur > Edicions anteriors > 12a edició: 2011 > Acte de lliurament dels Premis Cangur 2011

Acte de lliurament dels Premis Cangur 2011

divendres 6 de maig de 2011, per  Josep L. Pol i Llompart

Avui (6 de maig de 2011) ha tengut lloc a la sala d’actes de l’edifici rectoral la cerimònia d’entrega dels premis Cangur 2011.

L’acte ha comptat amb un públic ben nombrós en representació de més de 35 centres de secundària de les Illes Balears.

Han presidit l’acte la Magnífica Rectora de la UIB Sra. Montserrat Casas, la Directora General d’Universitat Sra. Francesca Garcias, el Cap del Departament de Matemàtiques i Informàtica Sr. Arnau Mir, el President de la Societat Balear de Matemàtiques Sr. Josep Lluís Pol, la representant de la Societat Catalana de Matemàtiques Sra. Marta Berini, i el representant d’activitats amb alumnat de SA NOSTRA Caixa de Balears, Sr. Francesc Salvà.

El president de l’SBM-XEIX, parlant de resoldre problemes com és el cas de les proves Cangur, ha fet menció del 400 aniversari del plantejament de la Conjectura de Kepler.

Una vegada conclosos els primers parlaments, ha tingut lloc el lliurament de premis a tots els alumnes premiats dels quatre nivells, així com dels centres que participaren i guanyaren també en la gimkana de Palma.

I enguany, després que l’SBM-XEIX compleixi quatre anys al cap davant de l’organització de les proves a les Illes Balears, s’ha instaurat un nou guardó: la menció d’honor i medalla per aquells alumnes que hagin estat premiats en un mínim de tres de les quatre convocatòries a les que tenen dret a participar. Els primers guardonats han estat: Rafael Eusebio López Martínez, Leonard Witte i Mª Francesca Font Picó.

Per acabar, i abans del refrigeri tradicional als jardins rectorals, la foto de família. Enhorabona a tothom i fins l’any que ve!

Podeu trobar més imatges a la web de la UIB.

Respondre a aquest article