SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Relacions amb altres institucions > De la Trobada de Societats de parla catalana

De la Trobada de Societats de parla catalana

dimarts 26 de gener de 2010, per  SBM-XEIX

Aquest cap de setmana passat (23 i 24 de gener), ens trobàrem a Mallorca amb els companys de les Societats de la Comunitat Valenciana i de Catalunya. El matí de dissabte visitàrem les instal·lacions del CentMat i aprofitàrem per reunir-nos a l’aula Hypàtia.

L’horabaixa anàrem al refugi de Muleta de Sóller, on havíem de romandre, i aprofitàrem per continuar debatent i posant en comú el treball de les diverses societats.

El diumenge pel matí, de manera més distesa, el dedicàrem a disfrutar del poble de Sóller i del seu museu modernista obert fa pocs mesos i que recupera el casal de Can Prunera.

Visitàrem també el Museu de Ciències Naturals i el Jardí Botànic, abans de fer el darrer àpat al refugi i acompanyar la gent a l’aeroport.

A la reunió, hi foren presents membres de les directives de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana (SEMCV), la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya (FEEMCAT), l’Associació de Barcelona per a l’Ensenyament i Aprenentatge de les Matemàtiques (ABEAM), l’Assocació de Professors i Mestres de Matemàtiques del Maresme (APPaMs) i l’Associació de Professors de Matemàtiques de les Comarques Meridionals (APMCM).

Els temes tractats, entre d’altres, foren la gestió de les activitats amb alumnes (Olimpíada d’ESO, Cangur...), l’obtenció de recursos, la formació del professorat, la relació amb les administracions, la comunicació amb els socis, els portals web, etc. Un cap de setmana certament profitós.

Respondre a aquest article