SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Relacions amb altres institucions > Trobada d’ensenyament SCM - FEEMCAT - SBM·XEIX

Trobada d’ensenyament SCM - FEEMCAT - SBM·XEIX

dijous 12 de juliol de 2007, per  SBM-XEIX

Fa gairebé un any, l’antic president de la Societat Catalana de Matemàtiques, Carles Casacuberta, ens va proposar de participar en una jornada d’ensenyament que habitualment organitzen la SCM amb la federació d’Entitats Catalanes FEEMCAT. La junta directiva de l’SBM-XEIX va trobar que aquesta podria ser una ocasió per estrényer lligams i decidírem participar-hi en la mesura de les nostres possibilitats.

El comité organitzador està format per Victòria Oliu i Montserrat Torra per part de la FEEMCAT, Marianna Bosch i Carles Romero per part de la SCM i Rosalia Bilbao i Pilar Oliva per part de l’SBM-XEIX.

La celebració s’ha fixat per dia 29 de setembre, dissabte, a la seu de l’IEC (Institut d’Estudis Catalans) de Barcelona. El títol escollit és El currículum de matemàtiques des d’infantil fins a la universitat.

Pensam que pot ser una bona ocasió per conèixer els companys catalans i poder bescanviar informacions, inquietuds, etc. Des de la Societat estam pensant en la possibilitat d’organitzar una visita de caire matemàtic el divendres horabaixa.

Tot d’una que estigui enllestit el programa, el farem arribar a tots els socis i sòcies.

Respondre a aquest article