SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Activitats SBM-XEIX > Relacions amb altres institucions > Vuitena Jornada d’Ensenyament de les Matemàtiques

Vuitena Jornada d’Ensenyament de les Matemàtiques

divendres 29 de juliol de 2011, per  SBM-XEIX

La Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), la Federació d’Entitats per l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT), la Societat Balear de Matemàtiques (SBM-XEIX) i la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana (SEMCV) estem preparant una nova jornada conjunta dedicada a l’ensenyament de les matemàtiques.

La data prevista és el dissabte, 17 de setembre de 2011, a l’Institut d’Estudis Catalans, a Barcelona. El títol i la descripció de la jornada són:

L’avaluació a l’aula des d’infantil fins a la universitat: una eina per a millorar l’aprenentatge de l’alumnat

"En els últims anys, l’allau de proves externes i d’estudis internacionals per a mesurar l’aprenentatge de l’alumnat en el marc d’un currículum per competències podria deixar en un segon terme l’avaluació com a eina del professorat, d’ús intern, per a fer el seguiment de l’aprenentatge del seu alumnat. L’objectiu de la trobada és posar en comú les expectatives i les inquietuds que genera l’avaluació, en aquest segon vessant, i compartir algunes experiències que s’han dut a terme."

Ja està disponible la butlleta d’inscripció a les jornades. Tot d’una tenguem més informació (programa complet, horaris...) la publicarem a la nostra web.

Respondre a aquest article