SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Agenda de l’SBM-XEIX > 29 d’octubre: dia sense joc d’atzar

29 d’octubre: dia sense joc d’atzar

dimecres 26 d’octubre de 2011, per  SBM-XEIX

Com hem anunciat altres vegades a la web, també és possible treballar per la salut des de l’àmbit de les matemàtiques. Reproduïm per això, aquesta convidada de l’Associació Juguesca:

Amb motiu de la celebració del “29 d’octubre, Dia sense Joc d’Atzar”, l’Associació Juguesca obrirà les seves portes de 10 a 14 hores el proper divendres 28 d’octubre. La seu de l’associació és: C/ Francesc Manuel de los Herreros, 16 -1r B de Palma (devora la plaça Pere Garau).

Estaran presents representants de l’associació (socis, jugadors rehabilitats o en rehabilitació i els seus familiars i l’equip terapèutic) que donaran informació i suport a totes aquelles persones interessades.

L’objectiu d’aquesta jornada és la de conscienciar a la població general dels efectes negatius del joc d’atzar, que encara que s’ens presenta com atractiu i inofensiu, entranya un gran poder addictiu.

A la vegada voldríem sensibilitzar a les administracions de la magnitud d’aquesta problemàtica i de la mancança de campanyes preventives institucionals envers aquesta addicció.

També demanar que es redacti i aprovi la Llei de joc de les llles Balears per deixar d’ésser la única comunitat autònoma mancada de llei de joc.

A les 12 hores es procedirà a la lectura d’un manifest reivindicatiu i informatiu amb les peticions i suggerències que des de l’Associació es volen transmetre a les institucions i a la població en general.

Per tot això tenim el plaer de convidar-vos a visitar la nostra associació, on estarem encantats d’atendre-vos i compartir una estona i un cafè tots plegats.

Respondre a aquest article