SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Agenda de l’SBM-XEIX > Conferències al Creamat

Conferències al Creamat

dijous 29 de setembre de 2011, per  SBM-XEIX

El propers mesos d’octubre i novembre s’organitzen al Creamat un conjunt de conferències adreçades al professorat de matemàtiques de les diferents etapes educatives.

Per aquest mes d’octubre la programació és la següent:

El dia 5 d’octubre Carme Burgués, professora de Didàctica de les Matemàtiques de la Facultat de Formació del Professorat de la Universitat de Barcelona, donarà una conferència sota el títol Constant o variable, el canvi depèn de tu. Relacions i canvi, un bloc fonamental del currículum. (Sala d’actes del Departament d’Ensenyament, 18:00). Aquesta conferència es repetirà a Tarragona el 19 d’octubre (Sala d’actes de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV. 17:30). Per l’organització d’aquesta darrera conferència comptem amb la col·laboració dels Serveis Educatius de Tarragona.

El 19 d’octubre Àngel Alsina, professor de Didàctica de les Matemàtiques de la Universitat de Girona, ens parlarà sobre Contextos de vida quotidiana per aprendre matemàtiques a l’Educació Infantil. (Sala d’actes del Departament d’Ensenyament, 18:00). La conferència es tornarà a fer a Girona, durant aquest mes però amb data encara per concretar, per inaugurar els Serveis Educatius de Girona, que també estan col·laborant en l’organització.

El 26 d’octubre David Barba, especialista en formació permanent de mestres i professor del Departament de Didàctica de les Matemàtiques de la UAB, i Cecilia Calvo, doctora en Didàctica de les Matemàtiques i professora de Secundària, faran la primera conferència, d’un cicle de tres, en el que es reflexionarà sobre el càlcul a l’educació primària. La primera conferència porta com a títol Aritmètica abans dels algorismes: Càlcul a Cicle Inicial. (Sala d’actes del Departament d’Ensenyament, 18:00)

Properament publicarem la programació del mes de novembre.

Adjuntem els documents informatius on hi ha més detalls sobre aquestes activitats. A la web del creamat també es pot trobar més informació.

Documents adjunts

2 Missatges

 • Conferències al Creamat Le 1 d’octubre de 2011 à 10:36, per  Félix

  Totes les conferències semblen molt molt interessants. He estat cercant al web de Creamat però no hi ha cap referència a si hi haurà retransmissió on-line.
  Podem fer qualque gestió per intentar aconseguir-ho o no hi podem fer res? Perquè és una llàstima que mos haguem de perdre oportunitats com aquestes.

  Respondre a aquest missatge

  • Conferències al Creamat Le 2 d’octubre de 2011 à 00:42, per  Josep L. Pol i Llompart

   Totalment d’acord. Els ho vàrem demanar, però en Joan Jareño em va dir que "En "vivo y en directo" ja no les podem fer. Estem en tràmits d’enregistrar-les i penjar-les a la web quan estiguin editades. Sembla força probable que es filmin." En tenir-les en llauna les posaran a disposició. Més val tard que mai.

   Respondre a aquest missatge

Respondre a aquest article