SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Agenda de l’SBM-XEIX > Congrés internacional a València

Congrés internacional a València

dissabte 12 de setembre de 2009, per  SBM-XEIX

El congrés “Paradigmes en l’educació matemàtica per al segle XXI: compartint experiències educatives amb Àsia” se celebrarà a València, del 22 al 24 d’octubre de 2009. Aquesta trobada, la primera d’aquestes característiques que es celebra a Europa, és una iniciativa conjunta de Casa Asia i el Consejo Superior de Investigaciones Científicas CSIC en colaboració amb l’Ajuntament de València, l’Asia-Europe Foundation (ASEF) y el projecte Consolider i-MATH.

La trobada se centrarà en l’experiència asiàtica de l’ensenyament de les matemàtiques i les ciències en general durant l’educació secundària; experiència els resultats excel·lents de la qual queden demostrats en els recents informes PISA i TIMMS. Així mateix s’establirà un intercanvi de la pràctica metodològica en el camp educatiu a Espanya, Àsia, Europa i Estats Units.

Per obtenir més informació respecte dels continguts i del format del congrés, podeu consultar http://www.casaasia.es/matematicas/

Las ponències seran presentades en anglès, amb traducció a l’espanyol a les sessions obertes. Durant les sessions de treball, l’idioma serà l’anglès i no hi haurà traducció.

Respondre a aquest article