SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Agenda de l’SBM-XEIX > Festa lliurament de premis de les Proves Cangur 2006

Festa lliurament de premis de les Proves Cangur 2006

dijous 15 de juny de 2006, per  cangur

La festa de lliurament de premis i diplomes de les proves Cangur 2006 tindrà lloc el dia 20 de juny a Menorca i el 23 de juny a Mallorca.

Les proves Cangur son unes proves que es duen a terme a les Illes des de fa 8 anys. A l’edicio d’enguany han participat 55 centres de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, amb un total de 2400 alumnes.

A cada illa on hi hagut guanyadors es farà una festa per lliurar els premis i els diplomes de participacio. Despres de l’acte de lliurament es fara un petit refrigeri per als assistents.

Les dates d’aquest actes son els següents:
- A l’illa de Mallorca: l’acte es durà a terme el divendres 23 de juny de 2006 al saló d’actes de Son Lledó, dins el campus de la Universitat de les Illes Balears, a les 19:00h.
- A l’illa de Menorca: l’acte es durà a terme el dimarts 20 de juny de 2006 a la sala de plens de la Conselleria de Cultura a les 19:00h.

Per a més informacio acudiu a la plana web de les proves Cangur.

A cada un dels lliuraments estan convidats tots els alumnes participants, els seus familiars i amics, els professors de matemà tiques i els representants dels centres. Us hi esperam a tots!!

Respondre a aquest article