SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Agenda de l’SBM-XEIX > V Fira de la Ciència de les Illes Balears

V Fira de la Ciència de les Illes Balears

dissabte 14 de gener de 2006, per  Guillem Àngel Llabrés

Del dia 27 al 29 d’abril de 2006 a Mallorca, i del dia 11 al 13 de maig de 2006 a Eivissa, es durà a terme la V Fira de la Ciència de les Illes Balears. La temàtica proposada per a l’edició de 2006 de la Fira serà ciència i tecnologia de la mar: física i química de la mar, biodiversitat marina, navegació, pesca, moviments d’aigua, gestió sostenible, catàstrofes marines, etc.

Aquesta fira va començar en el 2002, duent-se a terme cada any des de llavors, i tenint una gran acceptació en la comunitat educativa. Els responsables, entre d’altres, d’aquesta acceptació, són que està creada, desenvolupada i mostrada pels protagonistes directes de les tasques científiques, com són, el professorat i l’alumnat dels centres educatius.

Per poder-hi participar, la Conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació ha publicat en el BOIB núm. 195, de 30 de desembre de 2005 la convocatòria de concessió d’ajudes per dur a terme activitats de difusió, divulgació científica i tecnològica per tal d’exposar-les a la Fira de la Ciència de les Illes Balears de 2006.

Enguany cal destacar com a novetat, a més de les ajudes per als estands, la modalitat d’ajudes per a representacions científiques (modalitat 3). Documents que podeu trobar en la direcció http://setmana2005.balearsfaciencia.org/home/vfira.php
El termini de presentació de propostes acaba dia 31 de gener de 2006. La concessió d’ajudes als projectes seleccionats es notificarà directament als sol·licitants.

Per saber més de les fires dels anys anteriors podeu visitar: http://fira2005.balearsfaciencia.org o també a http://setmana2005.balearsfaciencia.org/home/

Respondre a aquest article