SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Enllaços > Matematicalia, un record ben present

Matematicalia, un record ben present

dimecres 4 de juliol de 2012, per  SBM-XEIX

Ens assabentam per la darrera editorial (3 de febrer de 2012) que aquesta revista digital de divulgació matemática ha deixat de publicar. Les seves directores, Marta Macho i Isabel Marrero ens expliquen que han estat 10 anys de feina (magnífica!), amb més de 3000 articles (ho heu llegit bé, no hi sobre cap zero), i a l’empar -aquests darrers quatre anys- del projecte Consolider Ingenio Mathematica.

Des de l’SBM-XEIX volem fer públic el nostre agraïment i reconeixement a tota la gent que ha fet possible aquesta preciosa feina de formació i divulgació, especialment a la seva direcció. A Matematicalia hi trobam descobriments, explicacions, anècdotes, idees, recursos... que no fan més que seguir obrint les portes del coneixement i la il·lusió per les matemàtiques.

Vos animam a què consulteu el darrer volum d’aquesta revist digital, que esperam poder tenir en línia indefinidament. Hi trobareu, com sempre, articles magnífics com el de Fernando Blasco sobre Dalí, el de Carlos Vinuesa sobre els cercles màgics, o el de José Luis Rodríguez sobre construcció de superfícies amb foam.

Respondre a aquest article