SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Enllaços > Recursos Matemàtics > l’ARC del Creamat

l’ARC del Creamat

dissabte 19 de gener de 2013, per  SBM-XEIX

El diari ARA de dijous passat (17-01-2013) publicava a doble pàgina la notícia que la consellera d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau, estava impulsant un canvi de paradigma en les metodologies d’ensenyament per impulsar uns currículums més pràctics de llengües i matemàtiques, més a l’estil anglosaxó.

El rotatiu es feia ressó de la gran tasca que ha realitzat l’equip del Creamat (Centre de Recursos per Ensenyar i Aprendre Matemàtiques) i del seu recull anomenat ARC.

Què és l’ARC?

Les sigles ARC signifiquen Aplicació de Recursos al Currículum. Es tracta d’un recull immens (més de 1500 actualment) de materials i recursos que abracen totes les etapes educatives no universitàries, des d’Infantil fins a Batxillerat.

Aquests recursos estan disponibles on-line per tot aquell docent que els vulgui fer servir i estan implementats sobre un aplicatiu que facilita la seva cerca. Totes les fitxes i materials han passat per un procés de selecció i comprovació que dóna com a resultat un conjunt d’una qualitat extraordinària.

Podeu accedir al portal a través de la seva adreça web:

http://apliense.xtec.cat/arc/

1 Missatge

Respondre a aquest article