SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Notícies > Flors per a Montserrat Casas

Flors per a Montserrat Casas

diumenge 31 de març de 2013, per  SBM-XEIX

Ahir vespre poguérem saber la trista notícia del traspàs de la rectora de la Universitat de les Illes Balears Sra. Dra. Montserrat Casas.

Des d’aquí volem expressar, en nom de l’SBM-XEIX, el nostre suport i acompanyament a la família i éssers estimats.

D’ençà de la seva creació, la Societat trobà en la rectora una persona propera que ens obrí les portes de la Universitat sempre que hi acudírem i que col·laborà en totes les activitats quan així li ho sol·licitàrem. És especialment destacable el seu suport a les proves Cangur d’ençà dels seus inicis.

Com a científica de primera línia, la Dra. Montserrat Casas no defugí mai els problemes i cercà sempre solucions òptimes per resoldre’ls. Recordarem el seu tarannà afable i la seva mirada serena.

Per voluntat expressa d’ella mateixa, deixà demanat a aquelles persones i institucions que tenguin previst fer un enviament de flors que destinin aquest import econòmic a la Universitat de les Illes Balears per a la formació de joves investigadors. Un gest impressionant que ens parla de la seva talla personal i professional. Tant de bo el seu exemple aconsegueixi tocar el cor i el cap dels nostres gestors.

La Societat Balear de Matemàtiques farà arribar a la UIB un import per a aquesta causa i vol animar els seus socis que s’afegeixin a aquest gest, tant a través de nosaltres com individualment.

Respondre a aquest article