SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Notícies > 2015 Any Internacional de la Llum

2015 Any Internacional de la Llum

dimarts 3 de febrer de 2015, per  SBM-XEIX

L ’Any Internacional de la Llum (IYL2015, International Year of Light) és una iniciativa global aprovada per la UNESCO que pretén comunicar a la societat la importància de la llum i de les seves tecnologies associades en el món actual, en àrees tan importants com energia, salut, comunicacions, educació, agricultura etc.

Després de la cerimònia d’obertura realitzada a París el 19-20 de gener, la inauguració oficial a Espanya se celebrarà el dia 16 de febrer de 2015 a les 19 hores en el Teatre Poliorama de Barcelona.

En aquest acte, que serà un dels punts de partida d’una sèrie d’actuacions que s’aniran desenvolupant en tota la geografia espanyola al llarg d’aquest any, tres conferenciants oferiran diferents perspectives sobre el paper i l’impacte de la llum a les nostres vides: Dr. Ignacio Cirac, Dra. Caterina Biscari, Dr. Jeroni Nadal. L’esdeveniment serà amenitzat amb l’actuació del reconegut violoncel·lista Lluís Claret. Més detalls figuren en la invitació adjunta.

Si hi voleu assistir, l’entrada és oberta, presentant la invitació, però és imprescindible comunicar el nom i cognoms a luz2015@cells.es, (aforament limitat).

Més informació sobre IYL a www.light2015.org i http://www.luz2015.es

Carpeta

Invitació acte inaugural

Respondre a aquest article