SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Notícies > Borses Ferran Sunyer i Balaguer 2015/2016

Borses Ferran Sunyer i Balaguer 2015/2016

dimecres 6 de maig de 2015, per  SBM-XEIX

La Fundació Ferran Sunyer i Balaguer, amb la col·laboració de Birkhäuser Verlag, convoca aquestes Borses Ferran Sunyer i Balaguer, ofertes als millors projectes d’estudi o de recerca matemàtica relacionats amb la tesi doctoral.

Sol·licitants

Estudiants de doctorat de matemàtiques o de disciplines afins d’una universitat dels Països Catalans, en el tram final de la tesi doctoral.

Objectiu i materialització

Reforçar la formació en recerca dels estudiants premiats mitjançant l’estada, entre un i tres mesos, d’estudi o de recerca en una institució fora de l’àmbit geogràfic de la universitat d’origen o també, en el cas de posseir el títol de doctor en el moment d’iniciar l’estada, en el Centre de Recerca Matemàtica.
Les estades s’hauran d’iniciar entre l’1 d’abril i l’1 de desembre de 2016.

Condicions de les borses

Aquestes borses són compatibles amb les beques i contractes tant predoctorals com postdoctorals, però no amb els ajuts de les administracions públiques per a la mateixa estada de recerca objecte de la borsa.
La dotació de cada borsa és de mil tres-cents vint euros (1.320 €) mensuals durant el període objecte de concessió, subjecte a la retenció de l’IRPF.

Tota la informació a: http://ffsb.espais.iec.cat/borses/

Respondre a aquest article