SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Notícies > Competències, continguts i avaluació LOMCE

Competències, continguts i avaluació LOMCE

diumenge 1 de febrer de 2015, per  SBM-XEIX

Ha sortit publicada l’ordre de ECD/65/2015, de 21 de gener, per la que se descriuen les relacions entre les competències, els continguts i els criteris d’avaluació de l’educació primària, secundària obligatòria i el batxillerat que acaba de publicar el BOE.

http://www.boe.es/boe/dias/2015/01/29/pdfs/BOE-A-2015-738.pdf

1 Missatge

 • Competències, continguts i avaluació LOMCE Le 2 de febrer de 2015 à 13:28, per  miquel àngel

  Si això és aclarir les coses estam ben servits !

  El que queda clar és que el que ho ha escrit no ho té gens d’allò que parla o que no ho sabut expressar (tot i que és difícil decidir sobre aquest darrer punt)

  Si la LOE parlava de competències bàsiques ara es parla de competències clau. Magnífic. Ja tenen el sou justificat.

  El legislador no té gens clar què és la física, que confon amb la química, la visió "naif" de les ciències naturals que explica i, com a perla, un misteriós "portfolio" que se suposa ha d’ajudar a organitzar la tasca docent són exemples del que no ha de ser un document que se suposa ha d’orientar a decenes de milers d’educadors. Així si que s’explica clarament: tenen atribucions legals per fer-ho.

  Malauradament, em permeto dir. Com a consol tinc la convicció que ningú en farà gaire cas de cabòries de desorientats, per molt de poder que momentàniament tinguin, i que els docents seguirem anant cada dia a fer feina de la millor manera que sabem i organitzant les coses amb sentit comú, malgrat les contínues dificultats que s’encaboten a publicar.