SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Notícies > Dia Internacional de la Dona i la Nina a la Ciència

Dia Internacional de la Dona i la Nina a la Ciència

dijous 2 de febrer de 2017, per  Pedro Berruezo

Dia 11 de Febrer es celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nina a la Ciència, pel que s’ha promogut una iniciativa que commemori aquesta celebració i visualitzi el treball de les dones científiques i fomenti les vocacions entre les nines i adolescents.

La iniciativa sorgeix perquè a la actualitat les dones i les nines troben barreres de molts de tipus, de vegades molt sotils, que dificulten la seva presència a la ciència. L’informe Pisa ha destacat el paper fonamental que juga el professorat a l’elecció de les alumnes i en el seu apropament a la ciència. Per això volem animar al personal docent a que mostri la presència de la dona en la ciència a classe. Al següent link podreu trobar algunes propostes d’idees sobre com es pot fer:

https://11defebrero.org/2016/09/16/en-clase/

També volem fer-vos arribar la informació de les activitats (algunes de les quals seran obertes al públic, que es celebraran durant les dues setmanes que dura la iniciativa, 6-19 de Febrer. A aquestes, poden assistir professors i alumnes. Les activitats que es realitzaran a les Illes Balears les podreu trobar a la següent pagina que s’anirà actualitzant fins a l’inici de les activitats.

https://11defebrero.org/tag/illes-balears/

Respondre a aquest article