SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som? > El camí de la fundació > Ja som més de 100

Ja som més de 100

divendres 2 de desembre de 2005, per  Maria Barceló

Tot començà fa un parell de mesos quan un grup reduït de persones, amb molta il·lusió i ganes de fer feina, va prendre la iniciativa de dotar a les Illes Balears d’una societat de matemàtiques. D’aquesta manera, les Balears deixarien de ser una de les dues comunitats autònomes que no disposaven d’aquest tipus de societat i gaudirien d’una institució encarregada de potenciar i donar a conèixer la utilitat de les matemàtiques.

Ja som més de 100

Aquest projecte s’ha fet realitat amb els primers cent socis els quals pertanyen majoritàriament al món educatiu. D’aquests socis, la majoria són professors de secundària que treballen a Mallorca, però a poc a poc es va fent realitat l’objectiu que la societat estigui formada per socis de totes les illes i de tots els estaments educatius: infantil, primària, secundària, universitat, estudis no-reglats,...

Esperem que com a societat oberta a empreses, agents socials i al món educatiu en general es vagin incorporant, cada vegada més, membres de tots els diversos àmbits i de les diferents illes i així, entre tots, poguem dur a terme la meravellosa tasca de donar a conèixer les matemàtiques.