SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som? > Reunions de la Junta Directiva > Reunió Junta Directiva 11/09/2008

Reunió Junta Directiva 11/09/2008

dimecres 3 de setembre de 2008, per  SBM-XEIX

Laboratori de matemàtica aplicada de l’edifici Anselm Turmeda, UIB

Ordre del dia

1.- Aprovació de l’acta anterior

S’aprova

2.- Preparació assemblea setembre

Es confirma que l’Assemblea serà a Miramar. Com totes les assemblees de setembre, aquesta servirà per presentar als socis els projectes que tenim en marxa perquè es puguin incorporar als diferents equips de feina.

3.- Proposta sobre llibres de text de Josep Coll.

El soci Josep Coll fou convidat a la reunió de la junta directiva perquè havia expressat el seu interès en parlar dels llibres de text, de la seva funció actual i vigència, de la seva relació qualitat/preu, etc. Va aportar i cedir un estudi molt extens que estudia el currículum ocult antiecològic dels llibres de text elaborat per la Comisión de Educación Ecológica Ecologistas en Acción.

4.- Decidir el dia de les juntes directives

S’acorda per a aquest curs fer-les en dijous.

5.- Informacions diverses:

5.1.- Centre d’aprenentatge Cientificomatemàtic

Després dels entrebancs administratius, sembla que ja és una realitat física el Centre d’Aprenentatge. Ara cal que la Conselleria el doti de Codi de Centre i s’està a l’espera per poder signar el conveni de col·laboració de l’SBM-XEIX amb l’administració educativa.

5.2.- Preparació olimpíada (batxillerat)

Na Maria del Mar ja té el programa tancat. Les sessions es faran al mateix Centre d’Aprenentatge. Es faran dues sessions més que l’any passat i ja es té la col·laboració econòmica de Santillana.

5.3.- Cangur

Enguany el coordinador serà en Dani Ruiz ja que n’Ana Belén Petro prendrà descans per maternitat. S’està a l’espera del meeting internacional de Berlin per concretar el calendari.

5.4.- Jornada Mallorca

Ja es té la col·laboració de l’ICE i la Conselleria d’Educació. La temàtica serà sobre Comunicació i matemàtiques. Hi haurà una conferència i taller per part de Daniel Cassany el matí, i ponències per la tarda, un ponent seria en Biel Seguí del ’IES Pasqual Calbó de Menorca i una altra na Maria del Mar Rigo de l’IES Santanyí.

5.5.- Jornada Catalunya

Es proposa i accepta que la col·laboració econòmica de l’SBM-XEIX en l’organització conjunta de la V Jornada de l’IEC sigui pagar els passatges dels dos ponents mallorquins (Jaume Casasnoves i Maria del Mar Rigo) així com del president Josep Lluís Pol.

6.- Torn obert de paraules

Antònia Martorell comenta que ha xerrat amb Miquel Martorell i que li ha informat que ja s’ha convocat el seminari per preparar la festa de les matemàtiques. La jornada es convocarà a Inca i serà sobre competències. S’hauria de fer una reunió amb en Miquel Pasqual de Sa Nostra i amb la regidora de cultura d’Alcúdia.

Respondre a aquest article