SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som? > Assemblees > Assemblea virtual de setembre

Assemblea virtual de setembre

dimecres 23 de setembre de 2009, per  SBM-XEIX

Vos presentam a continuació els projectes que, tant des de la junta directiva com des d’iniciatives personals d’alguns socis, durem a terme aquest curs que ha començat.

Ens agradaria molt que hi hagués algun projecte que vos engresqués i ens ajudéssiu a tirar-lo endavant. Tots estan oberts a tothom.

1- Olimpíada Nacional 2010. El juny de l’any que ve la nostra Societat organitza la fase estatal de la Festa de les Matemàtiques. Tenim preparat un bon programa per a la seixantena d’alumnes de totes les comunitats, així com de la trentena de professors, que ens visitaran. Aquesta és una de les activitats que ens duran més feina i tots els ajuts són benvinguts. (omn2010[a]xeix.org)

2- Cangur 2010. La data de celebració serà el 18 de març. Igualment que amb la Festa, aquesta és una de les activitats que requereix més esforços i totes les col•laboracions són inestimables. Tenim el repte de millorar algunes coses i necessitam idees fresques! (cangur[a]xeix.org)

3- Fira de la Ciència. L’any que ve, la fira de la Ciència que tindrà lloc durant el maig, serà present només a Mallorca (l’any passat només fou a Menorca). Encara no s’ha constituït el grup de feina. Enviau-nos un correu a (fira[a]xeix.org)

4- Calendari de l’SBM-XEIX. Com cada any, la Societat prepara un calendari amb fotografies pròpies per regalar a tots els socis. El calendari 2010 té com a tema el 10, és a dir, la nostra estimada X. Anima-vos a fer alguna fotografia apaïsada que tengui alguna X i enviau-nos-la. (calendari[a]xeix.org)

5- Calendari SM. Floreal García ens ha demanat la col•laboració per fer la proposta d’un mes del calendari matemàtic de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi per al curs 2010/2011. Evidentment hem triat el mes X de l’any X. Es farà una reunió per reunir problemes entorn de la X. (xcalendari[a]xeix.org)

6- 1024 articles web. La nostra web està a punt d’arribar als 1024 articles web publicats en quatre anys (amb una mitjana de més d’un article cada dos dies). Estam pensant en fer una petita celebració i presentar una nova secció. Teniu idees? Feis-nos-les saber. (druiz[a]xeix.org)

7- Setmana de la Ciència. Durant la primera quinzena de novembre, es durà a terme, com cada any, l’SCIT’09. La nostra Societat ofereix enguany una conferència per Secundària i Batxillerat sobre els nombres irracionals i un taller sobre les matemàtiques relacionades amb la genètica i l’astronomia (Matemàtiques a la deriva), al voltant de les dues efemèrides d’enguany. Per sol·licitar alguna activitat podeu enviar un correu a (setmana[a]xeix.org) o consultar (http://www.aecinn.es/Publico/Actividades/buscador/Principal.aspx)

8- Biblioteca XEIX. A partir de l’1 d’octubre, els dijous no festius de cada setmana la biblioteca de la Societat estarà oberta de 17:30 a 19:30 hores. Ens aniria bé gent per fer guàrdies. Si voleu dedicar una estona a fullejar el nostre fons de llibres i revistes, apuntau-vos-hi! (biblioteca[a]xeix.org)

9- Preparació de l’Olimpíada de Batxillerat. Ja està enllestit el programa, però sempre està obert a nous alumnes que es vulguin incorporar. (http://www.xeix.org/Preparacio-de-l-Olimpiada)

X- Trobada a la Seu. Aprofitant el Solstici d’hivern i l’efecte de les rosasses de la Seu, com cada any entorn del 21 de desembre farem la trobada matinera al Baluard de Sant Pere. (laseu[a]xeix.org)

De moment això és tot. Animau-vos a participar, a publicar una mirada matemàtica, a fer un article per a la web, a presentar un nou projecte… Vos esperam.

Salutacions ben cordials,

La Junta Directiva

Respondre a aquest article