SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som? > Celebracions > La celebració dels 10 anys

La celebració dels 10 anys

dilluns 18 d’abril de 2016, per  SBM-XEIX

El passat divendres 15 d’abril celebràrem al Museu del Baluard de Sant Pere (a qui agraïm moltíssim la seva acollida) la festa del Xè aniversari de la Societat.

L’obertura de l’acte fou presidida pel Conseller d’Educació i Cultura Sr. Xavier March, el rector de la UIB Sr. Llorenç Huguet, el regidor de Cultura de l’Aj. de Ciutat Sr. Miquel Perelló, el president de la FESPM Sr. Onofre Monzó i el president de l’SBM-XEIX Sr. Daniel Ruiz.

Després de les presentacions en les que Daniel Ruiz feu un repàs a les activitats emblemàtiques dutes a terme aquest 10 anys i el reptes actuals i de futur,

fou el temps per a la conferència plenària que presentà Ana Belén Petro, vicepresidenta de la Societat.

En aquesta conferència, Biel Cardona (UIB) ens va parlar de forma amena i rigurosa de 10+1 fites aconseguides aquests deu anys i escaigs de vida de la Societat. Una magnífica conferència que ens posà al dia també sobre la investigació matemàtica actual.


A continuació, Josep Lluís Pol presentà Jaume Monreal (IES Damià Huguet) qui feu les delícies del públic i el posà a prova amb 10 preguntes dels Cangur.

S’ha de dir que una avaluació visual de les repostes a mà alçada va posar en evidència la bona preparació dels participants!

Finalment, Biel Frontera (secretari de l’SBM-XEIX) prensentà Jaume Perelló.

Jaume Perelló ha estat el creatiu de la Societat des d’un bell principi. Del seu cap, les seves mans i el seu ordinador han sortit els logos i la imatge corporativa, infinitat de cartells, fulletons, plafons d’exposicions, fires de la ciència... fins als obsequis que es varen regalar als assistents i que consitiren en una agulla amb el logo renovat i un clauer en fusta d’olivera amb la roda de l’Art de Ramon Llull per una part i el logo antic deconstruït per l’altra.

Finalment, tots els assistents poguérem brufar la celebració amb un bon piscolabis que posà punt i final a la celebració.

Respondre a aquest article