SBM-XEIX
SBM-XEIX
Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX

Inici > Qui som? > La Federació Espanyola > Junta de Govern de la FESPM

Junta de Govern de la FESPM

diumenge 21 de febrer de 2010, per  SBM-XEIX

Ahir (20/02/2010) tingué lloc a l’IES Juan de la Cierva de Madrid la Junta de Govern de la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques. Com a punts a destacar:

- Entram dins el quart (i darrer any) en què la direcció de la revista SUMA ve portada per la Societat de la Comunitat Valenciana (Onofre Monzó i Tomàs Queralt).

- A partir d’ara i de manera interina (fins que a les JAEM d’Astúries es produeixi el nomenament) ocuparà la secretaria de comunicacions i pàgina web el nostre company Biel Frontera, que va ser proposat per la nostra Societat i que ha estat aprovat per unanimitat. Estam segurs que això constituirà un revulsiu totalment necessari per a la web de la Federació.

- Carme Aymerich presentà la memòria de les JAEM de Girona que esperen poder tancar sense dèficit. Tothom alabà l’organització i bon fer de la FEEMCAT.

- Juan Antonio Trevejo, president de la Societat Asturiana "Pedrayes" comentà la preparació de les JAEM 2011 a Gijón. El comité de programa està format per Juani Navas i Tomàs Queralt de la Junta de Govern, Maria del Mar Rigo (de l’SBM-XEIX) i Manuela Moreno (de la Murciana), Sílvia Margelí (de les JAEM de Girona) i Eduardo Zurbano i Juan Antonio Trevejo del comité local asturià.

- Josep Lluís Pol va comunicar la disposició de la Societat Balear per organitzar les JAEM 2013 a la nostra comunitat (tal i com s’havia decidit en junta directiva anterior).

Carme Aymerich, presidenta de la Federació Catalana que organitzà les JAEM 2009, Juan Antonio Trevejo president de la Asturiana que organitzarà les JAEM 2001 i Josep Lluís Pol de l’SBM-XEIX que organitzarà les JAEM 2013.

A més, la comunitat Murciana i el seu president Bienvenido Espinar varen manifestar la seva disposició per organitzar les JAEM 2015.

Respondre a aquest article